APIE ALIEJUS IR KITUS RIEBALUS
(Sėmenų, rapsų aliejai, naminis sviestas, taukai)
Data: birželio 17 d., ketvirtadienį, 18.30 val.
Vieta: JALTA restoranas, Vykinto g. 17 a, Žvėrynas
Organizuoja: Vitalija Pilipauskaitė, Julija Smiškal ir Dainius Juozaitis
Sakoma, kad gera šeimininkė aliejuje nekepa. Šį kartą klausiame: ar iš tiesų taip? Ką mes žinome apie riebalus? Iš kur jie atsiranda, kokios jų rūšys ir ypatybės? Kaip juos valgyti, gaminti ir laikyti, kad gautume didžiausią naudą ir galėtume drąsiai mėgautis jų skoniu?
Kadangi Skonio mokykla didžiausią dėmesį kreipia saviems, mūsų šalies ūkininkų rankomis auginamiems ir gaminamiems produktams, iš visų riebalų išskirsime keletą: augalinius sėmenų ir rapsų aliejus, sviestą ir gyvulinius taukus.
Daugiau informacijos:
Skonio_mokykla_06-17